רביולי דלורית ענק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלורית ענק, (ענק ומיני) חג Butternut סקווש לזניה לחמניות עם תרד, ו רביולי דלורית.
הוראות
1
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים נתחי סקווש במחבת אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים, ערבוב סקווש כל 20 דקות, עד רך מאוד, 35 עד 45 דקות. בזהירות כפית חם למעבד מזון להסתחרר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לגרד סקווש לתוך קערה גדולה ולתת מגניב. מערבבים שקדים, מרווה, פרמזן, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
( 23)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
להרכיב רביולי: קו תבנית אפייה עם נייר קלף ומפזרים סולת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
רביולי
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
להניח 1 גיליון פסטה על משטח עבודה. מתחיל ב-2. הרחק מקצה קצר, כף כף 2-כף. ערימה של מילוי על אמצע גיליון פסטה; לחזור על 4-in. מרווחים. סביב ערימות של מילוי, מברשת פסטה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מניחים גיליון פסטה שני מעל הראשון, החל בקצה קצר והקלה על פסטה מעל מילוי, בעדינות לחיצה על אוויר ואיטום פסטה סביב כל תל של מילוי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
לקצץ צדדים ארוכים של גיליון פסטה עם גלגל מאפה או סכין כך גיליון הוא 4 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
חותכים רביולי בין מילוי לעשות 4-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
11
מעבירים רביולי למחבת מצופה קלף ומכסים בניילון נצמד; גם אוספים ועוטפים שאריות פסטה. המשך לעצב רביולי, לאסוף שאריות לפי הוראות לקבלת בצק פסטה טרי ולערום שכבה נוספת של קלף מעל הראשון (להוסיף מחבת אחרת במידת הצורך), עד שהשתמשת בכל המילוי; אתה צריך 24 עד 30 רביולי ועשוי להיות שאריות בצק פסטה. (אם שאריות הבצק להיות יבש מדי reroll, להתפורר לתוך מעבד מזון ודופק עם 1 כפית. מים בכל פעם עד לחלח.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כדי לשרת: בסיר, להרתיח מרק עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
להוסיף חמאה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
14
מחממים תנור ל-150 ומכניסים לתנור 8 צלחות מרק רחבות או מחממים אותן. להביא 2 סירים גדולים (8 עד 10 qt. כל) של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 1 כפית. שמן זית לכל אחד. מחלקים רביולי בין סירים, להפחית את החום כך מים רותחים בעדינות, ומבשלים רביולי, מדי פעם דוחף למטה לתוך המים, רק עד אל דנטה (לבדוק פינה אחת לבדוק), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
* קיצורי דרך: קנה 2 3/4 lbs. חתיכות קלופות של דלעת סקווש במקום סקווש שלם. קנה סולת במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב. במקום להכין פסטה, לקנות בערך 2 ק " ג. רביולי טרי או סדינים לזניה מחנות מכולת מצוידת היטב או מעדנייה איטלקית, או מ freshpasta.com (79 $ עבור 16 עוז.; 5-lb. מינימום הזמנה). ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הרביולי בממדים שונים במקצת כדי להפוך לפחות 24, ואולי יש לך שאריות מילוי. לקבלת מתכון מרק עוף, לראות sunset.com/chickenbroth.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
אטריות לזניה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לא מגן מקומי
רביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
17
הפוך קדימה: לעשות מילוי (דרך שלב
18
ותירגע בן לילה. מלא רביולי (דרך שלב
מרכיבים שתצטרך
רביולי
19
ולקרר אותם כל עוד 1 יום, או להקפיא על מחבתות עד המשרד, להעביר שקיות, להקפיא עד 3 שבועות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.