קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

רביולי דלעת גבינה

רביולי דלעת גבינה
ניתן להכין את המתכון של רביולי דלעת גבינה תוך כ-20 דקות. המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 719 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, מלח ופלפל גרוס, רביולי גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי קל צ'יזי, לזניה רביולי גבינה ורביולי אפוי בשמל.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה רביולי ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרביולי צף למעלה והמלית חמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לנקז.
3
ממיסים גבינת מסקרפונה, חמאה וקורט פלפל שחור בסיר על אש בינונית. מערבבים חלב, דלעת, גבינת פקורינו רומנו, סוכר חום, קינמון, 2 כפיות מלח ואגוז מוסקט לתערובת גבינת מסקרפונה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מוסיפים רביולי מבושל לרוטב ומערבבים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעל כל מנה צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
רביולירביולי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.