רביולי דלעת סקווש עם שמן כתום-פרושוטו
גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, עלי בזיליקום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות צוללן מיין עם דלורית סקווש, פרושוטו ואדי רינד כתומים, רביולי דלורית, ו רביולי דלורית Butitoni (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 8 אינץ', חום 1 כף שמן זית.
הוסף prosciutto; לבשל עד פריך. עם סכין חדה, קוצצים פרושוטו לחתיכות קטנות. שים בצד בקערה קטנה.
רביולי סקווש מבשלים butternut לפי הוראות על החבילה.
כדי prosciutto בקערה, להוסיף שמן זית שנותר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז ומלח; להכות עם whisk עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה הגשה, לזרוק תערובת פרושוטו עם רביולי מבושל.