רביולי מיושן של אמא
רביולי אולד פאשן של מאמא היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 19 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 190 קלוריות . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי בזיליקום, קליפות וונטון, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . עם ציון של 83% , המנה הזו מעולה. נסו רביולי בשר חזיר וגבינה של מאמא מירבלה , רביולי די קסטנה אי טרוויזו (ערמונים ורדיקיו רביולי) ורביולי סיבס מאיסקיה --- רביולי אול איסקיטנה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שלוק עוף: בסיר של 1 1/2 ליטר מביאים לרתיחה מים עם שום, וויסקי ומלח.
מוסיפים את העוף ומבשלים, מכוסה, 12 דקות, או עד שהוא רק מוכן.
מעבירים את העוף לקערה ומצננים, מכוסה, 20 דקות.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים תרד במשך 30 שניות. זרוק את התרד לתוך קערת מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז מסננים היטב. בקערה של מעבד מזון מערבבים את התרד, הבצל, הפטרוזיליה והבזיליקום.
חותכים את העוף לחתיכות ומוסיפים אותם. דופקים עד שהמרכיבים טחונים דק. מכניסים את התערובת לקערה ומוסיפים את הביצים, פירורי הלחם והפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
ליצירת הרביולי, מורידים 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפת וונטון. טובלים מברשת מאפה או אצבע במים ומרטיבים קלות את שולי העטיפה. מעלים עטיפה נוספת ולוחצים את הרביולי לסגור. חוזרים על הפעולה עד לשימוש בכל המילוי. מכסים במגבת לחה עד שאתה מוכן לבשל.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. זורקים בזהירות את הרביולי בקבוצות כדי להימנע מהצפיפות בסיר. מבשלים עד שהרביולי עולים לפני השטח, כ-3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina]()
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית