קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

רביולי ממולא אפוי

רביולי ממולא אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי ממולא אפוי. במנה עיקרית זו יש 554 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו את רוטב פסטה השום והעשב של hunt®, כדורי בשר, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו רביולי אפוי, רביולי אפוי, ו רביולי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לבשל רביולי על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשלב רוטב פסטה חתיכות קציצה בסיר בינוני; לבשל מעל חום בינוני 8 דקות, או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
כדורי בשרכדורי בשר
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
תרסיס צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מסננים רביולי; להפיץ על החלק התחתון של המנה מוכנה. למעלה עם תערובת רוטב ספגטי; מפזרים גבינה. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים 20 דקות, או עד תערובת רביולי מחומם דרך גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo