רביולי מקסיקני
רביולי מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חלק מגבינת ריקוטה, עטיפות וונטון עגולות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רביולי תוצרת בית., שלוש רביולי בזיליקום גבינה, ו רביולי גבינת עיזים עם עגבניות שזיף סוכר שלפוחיות ומרינרה Hefeweizen (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף צ ' וריסו למחבת חמה להגדיר על חום בינוני; לבשל, ערבוב, עד מבושל דרך. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד ריקוטה, queso asadero, כוסברה, שום, כמון, ומלח.
מניחים צ ' וריסו בבלנדר או מעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע דק.
יוצקים מרכיבים משולבים לתוך בלנדר, ואת הדופק עד מעורבב היטב.
מניחים כפית של מילוי על עטיפת וונטון. טובלים אצבע במים, ומרטיבים את הקצה העליון של העטיפה. מקפלים לשניים, וצובטים את הקצוות כדי לאטום. הניחו בצד, והמשיכו למלא ולאטום את העטיפות הנותרות.
מוסיפים שמן על 1 כף מלח לסיר של מים רותחים. מניחים בעדינות רביולי לתוך מים, ומבשלים עד רביולי לצוף למעלה, על 6 דקות.
הסר צלחות עם כפית מחוררת, ומגישים עם רוטב מרינרה.