רביולי עם חמאה מרווה-אגוז
רביולי עם חמאה מרווה אגוז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, עלה דפנה, רביולי גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו רביולי עם חמאה חומה ומרווה, רביולי עם חמאה מרווה מתובלת, ו רביולי עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מערבבים את החומץ, הדבש ואת עלה דפנה בסיר קטן ומרתיחים על חום בינוני גבוה עד סירופי, 4 עד 5 דקות. כיסוי כדי להתחמם.
מוסיפים את הרביולי למים הרותחים ומבשלים כאשר התווית מכוונת. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את מרווה אגוזי מלך ומבשלים עד האגוזים קלויים, על 3 דקות. להגדיל את החום גבוה, מצקת בערך 1 כוס בישול מים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת על ידי כמחצית, 1 עד 2 דקות.
מסננים את הרביולי, שומר עוד 1/2 כוס מים לבישול.
מוסיפים את הרביולי למחבת וזורקים למעיל, מוסיפים את המים השמורים לפי הצורך.
הסר מהחום, לזרוק עם פרמזן ועונה עם מלח. מחלקים את הרביולי בין צלחות טפטוף עם סירופ בלסמי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין