רביולי עם רוטב עגבניות שמנת
אם יש לכם רביולי תרד, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו רביולי עוף ברוטב עגבניות שמנת, רביולי סרטן ברוטב עגבניות שמנת, ו רביולי עם רוטב עגבניות ובזיליקום קרמי מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים על 1/4 כוס שמן זית למים כדי לעזור למנוע פסטה דבק.
מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מסננים את רביולי, הזמנה 1/2 כוס מי הבישול. זרוק את הרביולי עם שאר השמן למעיל.
בינתיים, להביא את רוטב מרינרה לרתיחה בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות.
לטאטא את הריקוטה ומספיק מי בישול שמורים כדי לדלל את הרוטב כדי עקביות הרצוי. עבור רוטב סמיך יותר, להשתמש פחות מים פסטה; עבור רוטב דק יותר, להוסיף יותר מים. החזר את הרוטב לרתיחה. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
כפית 3 כפות של רוטב על החלק התחתון של כל אחד 6 קערות. סדר את הרביולי על הרוטב.
טפטף את הרוטב הנותר על הרביולי.
מפזרים את הפרמזן ואת הבזיליקום, ומגישים.