קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולחת

רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולחת
רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולח עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם בזיליקום, עטיפות טון וון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה וגבינת פרמזן מגולחת, ו רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי.

הוראות

1
כדי להכין רביולי, חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, כרישה ושאלות; מבשלים 3 דקות. מערבבים ביין ועירית. להפחית את החום; מבשלים 7 דקות או עד הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
עבודה עם עטיפת טון 1 וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על תערובת פטריות 2 כפיות למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קורנפלור. להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; להוסיף חצי רביולי (לכסות את שאר רביולי עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש). מבשלים 5 דקות או עד שנעשה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר רביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
כדי להכין רוטב, מניחים חצאי עגבניות, צדי עור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; שטוחים ביד. צלייה 3 דקות או עד מושחר; לקלף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
חום 1 כף שמן בסיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים עגבניות, מיץ עגבניות, בזיליקום; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מניחים תערובת עגבניות בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד 1 דקה או עד חלקה. כף מעל רביולי, למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מקשטים עם זרדים צ ' ייב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכובעים פטריות chanterelle פרוסכובעים פטריות chanterelle פרוס2(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ3(חוֹרֶף)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2(חוֹרֶף)כרישה קצוצהכרישה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס מגולח גבינת פרמזן טרייה1/2 כוס מגולח גבינת פרמזן טרייה0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)שאלות קצוצותשאלות קצוצות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכובעי פטריות שיטאקי פרוסיםכובעי פטריות שיטאקי פרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)4עגבניות, cored וחותכים לחצי לאורכו (כ 1 3/4 פאונד)עגבניות, cored וחותכים לחצי לאורכו (כ 1 3/4 פאונד)1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה16עטיפות טון wonעטיפות טון won

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.