רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי
רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 141 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי.
הוראות
עבור הבצק: לנפות את הקמחים וקמצוץ של מלח לקערה.
לטאטא יחד את הביצים, שמן, ו 2 כפות מים בקערה נפרדת.
יוצקים את תערובת הקמח על משטח עבודה יבש ונקי ויוצרים באר קטנה במרכז.
יוצקים חצי מתערובת הביצים לתוך הבאר, באמצעות מזלג, מתחילים לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה. לאחר שנספג, לשלב את תערובת הביצים הנותרים ללוש ביד עד שכל הנוזל נספג, 5 עד 6 דקות, flouring משטח העבודה שלך לפי הצורך כדי להבטיח את הבצק לא מקל.
מערבבים יחד את כל החומרים עד לשלב באופן מלא בקערה. צ ' יל במקרר לפחות 20 דקות, או עד 1 שעה. כדי להרכיב: מחלקים את הבצק הנח ל 2 חתיכות בגודל שווה ולהתגלגל על משטח עבודה משוריין לעובי של 1/8 אינץ'. על 1 גיליון בצק, להפיץ מנות בגודל כף של המילוי, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת את הקצוות של הבצק עם לשטוף את הביצה. בזהירות להניח את הגיליון השני של הבצק על גבי ולחץ על הקצוות סגורים עם קצות האצבעות. השתמש עגול 1 1/2 אינץ קאטר רביולי לחלק חתיכות רביולי, צובט את הקצוות כדי להבטיח שום אוויר לכוד בפנים. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
לטאטא את הנותרים 3 ביצים ושמנת בקערה רדודה.
מניחים את פירורי הלחם ופרמזן לתוך עוד קערה רדודה ומערבבים לשלב. לדלות רביולי בתערובת הביצה, ואחריו תערובת פירורי לחם. עבודה בקבוצות, בזהירות טיפה רביולי לתוך סיר ומטגנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות, לוודא כי השמן חוזר עד הטמפרטורה בין קבוצות.
מניחים ישירות על מתלה קירור מרופד בנייר אלומיניום כדי לנקז כל שמן עודף.
מגישים עם רוטב עגבניות חם ופרמזן מגוררת טרי.;
הגשת הצעה: רוטב עגבניות ופרמזן מגורר טרי.