קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

רביולי שזיף מטוגן עם קרם מנטה

רביולי שזיף מטוגן עם קרם מנטה
אם יש לכם המשרד-בשלים, מיץ לימון, שזיף משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רביולי מטוגן ופטרוזיליה מנטה, רביולי שזיפים מקורמלים, ו רביולי אפונה קל עם נענע.

הוראות

1
מסננים משמר במסננת גסה להגדיר מעל קערה, לחיצה קלה על מוצקים, וסירופ מילואים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברת שמורות מנוקזות לקערה ומערבבים שזיפים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים עטיפה 1 wonton על משטח מקומח קלות, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, ולשים כפית מעוגלת של תערובת שזיף במרכז. בעדינות לצנן את הקצוות של עטיפה עם קצה האצבע טבול במים לקפל עטיפה במחצית כדי ליצור משולש, לחיצה למטה סביב מילוי כדי לכפות את האוויר וללחוץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
להעביר מגבת מטבח יבשה ולעשות 11 רביולי יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר עד שהוא רושם 191° על מדחום שומן עמוק. מטגנים רביולי ב 4 קבוצות, הופכים אותם, עד הזהב, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
לרסק עלי נענע במיץ לימון באמצעות מרגמה ועלי, ולאחר מכן להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא בשמנת וממתקים סוכר לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
רביולי אבק עם סוכר קונדיטוריה, סירופ שזיפים טפטוף סביבם, ו dollop מנטה קרם בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רביולירביולי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.