מתכון תפוחי אדמה, כרישה, רביולי בייקון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בייקון, בצל ירוק, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חביתת בייקון, כרישה ותפוחי אדמה, מרק כרישה תפוחי אדמה עם בייקון, ו כרישה, תפוחי אדמה & בייקון לאפות.
הוראות
1
הכנת המילוי: לבשל את כל, תפוחי אדמה לא משופעים בסיר של מים ללא מלח כדי לכסות ברתיחה קבועה במשך 20 דקות או יותר עד רק מבושל דרך. אל תתנו להם להישבר או לקבל רגשני בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
תן להם להתקרר לזמן קצר, ואז לקלף ולפרוס אותם לתוך סיבובים, 1/4 אינץ ' עבה.
3
מחממים את השמן ואת חתיכות הבייקון במחבת על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך 3 או 4 דקות עד הבייקון הוא רוחש ו שניתנו הרבה השומן שלה. מערבבים בכרישה ומבשלים עוד 3 דקות בערך עד שהם נבולים ולוהטים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
בייקון
כרישה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מורחים את פרוסות תפוחי האדמה במחבת, מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם הבייקון והכרישה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
מורחים
בייקון
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מבשלים 8 דקות או יותר על אש בינונית גבוהה, לשבור את תפוחי האדמה לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
6
מורחים ולחץ על מילוי שטוח במחבת ולתת caramelize במשך כמה דקות. הפעל את החתיכות, לחץ ומטגנים, ואז לחזור. כאשר המילוי מבושל היטב והתחיל לצבוע, לגרד אותו לתוך קערת ערבוב. מגניב בקצרה ואז לרסק את תפוחי האדמה קצת יותר עם מזלג (אני רוצה לקבל חתיכות קטנות עזבו); להוסיף 1/2 כוס פרמזן ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
תפוח אדמה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת
1
מרדדים בצק פסטה טרי. עבור כל רביולי, לגרוף כף גדושה של מילוי תפוחי אדמה, לעצב אותו עגול ולהגדיר במקום. לכסות ולחתוך רביולי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
תפוח אדמה
גלול
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. אם אתה משתמש פסטה יבשה, להתחיל לבשל את הפסטה 5 דקות לפני שאתה מתחיל את הרוטב; אם אתה משתמש טרי, להתחיל את הרוטב ולאחר מכן לשים על הפסטה לבשל באותו זמן
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
כאשר הפסטה נעשית אל דנטה, לגרוף אותו ושחרר לתוך מחבת שרימפס. לזרוק בקצרה, מפזרים על הפטרוזיליה, ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שרימפס
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום ושחרר 2 כפות חמאה על גבי הפסטה וזרוק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
5
מגישים מיד זרועים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
6
מים חמים מתוך סיר בישול פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
יוצקים את שמן הזית למחבת הגדולה, לפזר את פרוסות השום ולהגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים 1 דקה, עד השום הוא רוחש. לפזר את פרוסות pepperoncini במקום חם; לבשל במשך 1 דקה; לנער את המחבת מדי פעם. לדחוף את השום והפלפלים לצד, להפוך את החום גבוה. זרוק את השרימפס במרכז המחבת ולהפיץ אותם כך שהם לא צפופים.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
שמן זית
פלפלים
שום
שרימפס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מפזרים על המלח ולתת להם לרחוש במשך 1/2 דקה. הפוך את השרימפס, נותן למחבת זריקה טובה או ערבוב ולהפוך אותם; ומבשל עוד 1/2 דקה בערך, עד שהבשר פשוט הופך אטום. לפזר את הבצל הירוק למחבת; לזרוק ומערבבים עם שרימפס, במשך 20 עד 30 שניות, רק עד שהם רוחשים. מערבבים בחמאה 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא נמס ומתחיל להתבשל, 10 עד 20 שניות. מצקת ב 2 כוסות של מי פסטה רותחים. מערבבים את הכל במחבת ולתת לרוטב לרתוח רק לרגע. אם הפסטה מוכנה להוסיף להנמיך את החום נמוך מאוד. אם הפסטה אינה מוכנה, להסיר את המחבת מהחום מיד; להגדיר אותו בחזרה על אש נמוכה כאשר אתה מוסיף את הפסטה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.