רגוט של בצל Cipollini עם עגבניות, קינמון, כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רגוט של בצל Cipollini עם עגבניות, קינמון, כמון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות, פלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת, בצל מוקפץ Cipollini, ו בצל צ'יפוליני צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שום באופן שווה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לסדר חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה, על שום.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל; חצאי עגבניות תרסיס קל עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת עגבניות בבלנדר או מעבד מזון, הזמנת נוזל בתבנית אפייה. תהליך תערובת עגבניות עד חלקה; מסננים דרך מסננת לתוך קערה גדולה. להשליך מוצקים.
מוסיפים נוזלים שמורים לקערה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים במשך 8 דקות.
מוסיפים כוסברה, כמון וקינמון למחבת, ומטוגנים למשך דקה אחת.
מוסיפים בצל, תערובת עגבניות מחור, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, מרק, והבא 4 מרכיבים (מרק דרך קליפת תפוז) למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 30 דקות או עד בצל רך ורוטב הוא עבה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים מיץ תפוזים וסוכר.
הסר מקל קינמון, עלי דפנה וקליפה כתומה.