קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות57
מגזין

רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל

רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל
רגל חזיר קלוי קובני: פרניל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 109 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 1763 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 157 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא עלי אורגנו, מלח, רגל חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל, חזיר צלוי שום (פרניל), ו כריכי חזיר קלויים קובניים.

הוראות

1
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2
מפזרים את המלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום על קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה. (זה יכול להיעשות גם באמצעות עלי מרגמה; לרסק את חצאי השום לפני הצבת אותם מרגמה.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את האורגנו, קוצצים אותו לתוך רסק שום ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4
שים את משחת השום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את האדובו, מוג ' ו, מיץ התפוזים והליים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מערבבים היטב לשלב.
7
מניחים את החזיר במחבת צלייה באמצעות סכין חדה, להבקיע את פני השטח של הבשר דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
יוצקים את המרינדה על החזיר, להיות בטוח שהוא מקבל לתוך החתכים וחודר הבשר. לכסות ולשרות במקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום במקרר, מכוסה ולהפוך אותו פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
לחשוף את החזיר ולאפשר לבשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
11
צולים את החזיר במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות F. וממשיכים לצלות עד שהבשר מתפרק ומד חום מיידי מגיע ל -160 מעלות F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של החזיר. למרוח את המרינדה כל 30 דקות. זמן הצלייה הכולל יהיה כ 5 עד 5 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר מהתנור ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 עד 30 דקות, מכוסה באופן רופף עם רדיד, לפני חיתוך אותו לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הערה: מתכון זה לאדובו הוא תיבול בסיסי עבור רבים מהמתכונים הלטיניים שלי. אתה יכול לעשות אצווה גדולה, לאחסן אותו במיכל אטום ולהשתמש בו כמחזק טעם במנות האהובות עליך.
מרכיבים שתצטרך
משפר טעםמשפר טעם
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
14
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום לרעוד להתמזג. לאחסן במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס