רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל
רגל חזיר קלוי קובני: פרניל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 109 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 1763 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 157 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא עלי אורגנו, מלח, רגל חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל, חזיר צלוי שום (פרניל), ו כריכי חזיר קלויים קובניים.
הוראות
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מפזרים את המלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום על קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה. (זה יכול להיעשות גם באמצעות עלי מרגמה; לרסק את חצאי השום לפני הצבת אותם מרגמה.)
מוסיפים את האורגנו, קוצצים אותו לתוך רסק שום ומערבבים יחד.
שים את משחת השום בקערה גדולה.
מוסיפים את האדובו, מוג ' ו, מיץ התפוזים והליים.
מניחים את החזיר במחבת צלייה באמצעות סכין חדה, להבקיע את פני השטח של הבשר דפוס crosshatch.
יוצקים את המרינדה על החזיר, להיות בטוח שהוא מקבל לתוך החתכים וחודר הבשר. לכסות ולשרות במקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום במקרר, מכוסה ולהפוך אותו פעם או פעמיים.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
לחשוף את החזיר ולאפשר לבשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
צולים את החזיר במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות F. וממשיכים לצלות עד שהבשר מתפרק ומד חום מיידי מגיע ל -160 מעלות F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של החזיר. למרוח את המרינדה כל 30 דקות. זמן הצלייה הכולל יהיה כ 5 עד 5 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 עד 30 דקות, מכוסה באופן רופף עם רדיד, לפני חיתוך אותו לפרוסות.
הערה: מתכון זה לאדובו הוא תיבול בסיסי עבור רבים מהמתכונים הלטיניים שלי. אתה יכול לעשות אצווה גדולה, לאחסן אותו במיכל אטום ולהשתמש בו כמחזק טעם במנות האהובות עליך.
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום לרעוד להתמזג. לאחסן במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.