רגל טלה נטולת עצמות צלויה בעשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי עשב ללא עצמות של כבש. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . אם יש לכם שמן זית, שאלוט, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עשב צלוי ללא עצמות רגל של כבש, גבינה ללא עצמות רגל טלה, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם רוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף כבש עם 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פלפל; בואו לעמוד 1 שעה.
רוזמרין דופק במעבד מזון 4 או 5 פעמים או עד קצוץ דק.
מוסיפים פטרוזיליה ו 4 מרכיבים הבאים, דופק 4 או 5 פעמים או עד קצוץ דק.
הוסף 6 כפות. שמן זית, דופק 7 או 8 פעמים או עד חלקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לשפשף תערובת על כבש; מקום במחבת צלייה גדולה.
לזרוק יחד תפוחי אדמה ונותר 1 1/2 כפית. מלח, 1 כפית. פלפל, ו 4 כפות. שמן; מניחים תפוחי אדמה סביב כבש במחבת צלייה.
אופים ב 450 במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושם 125 (נדיר).
הסר כבש מהמחבת; לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
קוביות חצי כבש; חבילה ב 2 (2 1/2 כוס) חלקים, ושמור עבור תבשיל כבש רוזמרין וכיסי פיתה כבש.
מגישים כבש שנותר עם תפוחי אדמה ומיצי פאן.
הערה: לקלף את מרכזי תפוחי האדמה עבור מצגת יפה, אם תרצה.