רגל טלה צלויה בפפריקה
רגל טלה צלויה בפפריקה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 231 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילה, הל טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש קלויות באש עם פפריקה מעושנת-רוטב ברביקיו כתום, כבש פפריקה, ו צלעות כבש פפריקה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הפפריקה עם אבקת צ ' ילה והל. לשפשף את הטלה עם שמן זית מתבלים במלח.
מפזרים את התבלינים על כל הכבש.
הניחו את צד השומן של הטלה על תבנית אפייה גדולה. פזר את שיני השום, רוזמרין וטימין, פרוסות לימון סביב הטלה וצלה על המדף העליון של התנור במשך כ -25 דקות, או עד להשחמה יפה. הפוך את צד שומן הטלה למעלה וצלה במשך כ -25 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 130 עבור בינוני-נדיר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים את כבש 1/4 אינץ ' עבה ומגישים.