רגל צולה של כבש עם כל התוספות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 97 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 1480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גזר, רגל של כבש, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. מתכונים דומים: כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו כבש צלוי ותפוחי אדמה צלויים.
הוראות
1
כבש.אני מעדיף לצלות לאט את הטלה שלי ולהגביר את החום בסוף, אז זה המתכון שאני מפרסם, אבל אתה יכול לבשל את הטלה איך שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
2
מניחים כבש על מגש צלייה. לשפשף כבש עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
חותכים 3 חריצים על גבי דברי כבש פרוס שום לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובה
4
מפזרים קורנית, מרווה, רוזמרין, נענע ואבקת שום נוספת באופן שווה על החלק העליון של הטלה.לבשל כבש בתנור איטי מאוד 100c במשך 3 1/2-4 שעות, להפוך את התנור עד 180c עבור האחרון 1 1/2 ומבשלים עד השחמה ועשה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הסר כבש לעטוף בנייר כדי לשמור על חום להפוך את טמפרטורת התנור ל 220c זה עבור puddings יורקשייר (מתכון להלן.).מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
הוסף 1/2 כוס מים רותחים לחמאה ומניה עוף להתמוסס ואז לשפוך את זה לתוך תערובת, להוסיף את שאר המים על פי כיוונים מנות לזכור מינוס חצי כוס כבר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
7
מילוי מוך עם מזלג, להוסיף עוף ומערבבים עד בשילוב טוב.הערה: אם אתה לא יכול לקבל בשר עוף אתה יכול להשתמש פילה עוף רק גאון עם בר לערבב עד שאין גושים של בשר עוף בו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מניחים מלית לתבנית אפייה גדולה או שאני מעדיף להשתמש בשני קטנים כדי שאוכל למקם אחד בכל קצה של השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
אופים בתנור מחומם מראש 200c במשך 35 דקות, עד השחמה על גבי מבושל דרך.הערה: אני עושה את זה מוקדם יותר ביום ופשוט לחמם במיקרוגל.גבינת כרובית ברוקולי.קוצצים ברוקולי וכרובית לפרחים בינוניים וקטנים,
הסר ומתח לאפשר ירקות לעמוד במשך זמן מה כדי לוודא שכל המים סחוטים, אחרת זה עושה את הרוטב ללכת כל watery.In מחבת חלב חום, להוסיף קצת מים קורנפלור ומערבבים לשפוך לתוך חלב ומערבבים עד תערובת מתעבה, אל תדאג אם זה נראה די עבה זה אמור להיות.מסדרים ברוקולי וכרובית בראש צלחת חסין תנור עם רוטב, מפזרים פירורי לחם וגבינה נוספת מעל ואופים במשך 15-20 ב 180c דקות עד להשחמה ומחומם דרך.הערה: זה יכול להיעשות מראש ומאוחסן במקרר אם אתה עושה את זה לא מפזרים פירורי לחם או גבינה עד ממש לפני הבישול בתנור.תפוחי אדמה.Par להרתיח את תפוחי האדמה בניקוז סיר, במקום בקערה גדולה לכסות עם מים עד מוכן לשימוש.כאשר אתה הופך את התנור עד 180c לבישול הסופי של הטלה, להסיר כבש מהתנור ולהוסיף תפוחי אדמה למגש קלייה, כפית חלק מהמיצים מן הטלה וצולים תפוחי אדמה עם כבש במשך 11/2 השעות האחרונות.סלריק צלוי.
נורה שום לחתוך במחצית ולסחוט שום מתוך כל נורה מעל סלריאק, להוסיף פטרוזיליה לזרוק לשלב לשרת עם יוגורט.גזר מתוק.מרתיחים גזר עד רק ניקוז רך. להמס חמאה במחבת להוסיף דבש וגזר לזרוק לשלב ומגישים מיד.תירס טרי על קלח.מקלפים עלים חיצוניים מתירס מסירים את כל הסיביות החדות ושוטפים.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
Celeriac
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים קצת מים למחבת מספיק כדי לכסות את התירס ולהביא לרתיחה, מוסיפים תירס ומרתיחים במשך כ 15 דקות, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
חותכים חמאה לחתיכות ולשפשף מעל תירס חם עד התירס מכוסה היטב, לשרת מיד.פודינג יורקשייר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
18
לטאטא את כל החומרים יחד כדי ליצור בלילה חלקה.לחלק על 2 כפות שמן בין 12 חור פאטי טין.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
חום בתנור חם 220c במשך כמה דקות, להסיר ולשמור על דלת התנור סגורה כדי לשמור על חום. מחלקים את הבלילה בין חורים ולהחזיר לתנור אופים 15-20 דקות או עד הזהב.רוטב.אני לא יכול למצוא דרך עבורם לקבל 3 כפות של מיצי מחבת צלייה תחת מרכיבים אז בבקשה להוסיף את זה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
מוסיפים מיצי מחבת לקנקן רוטב עם גרגירים ומוסיפים מים בהתאם לסכום המוצע על המותג של גרגירים שאתה use.To מגישים: לגלף כבש ומניח על מגש גדול עם תפוחי אדמה ופודינג יורקשייר כל המנות האחרות לשרת בנפרד למקם את כל המנות על השולחן לכולם כדי לעזור לעצמם.