רגל טלה של דרגן עם שום ובירה
רגל טלה של דרגן עם שום ובירה דורשת על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 453 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רגל טלה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו צלעות כבש עם רוטב בירה וחרדל, רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, ו צדפות מנילה בשום ובירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר; מרתיחים במשך כ 3 דקות.
יש לשטוף את הרגל של כבש יבש טפיחה.
מניחים אותו במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות חתכים גדולים מספיק עבור שן שום כדי להתאים בכל רחבי הרגל. תדחפי את שיני השום לחורים. כף החרדל על הכבש לשפשף אותו גם כן.
צלי, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר למחבת הצלייה. מטגנים את הטלה עם בירה, שומרים את השאר לצריכה במרווחים של 20 דקות.
המשך לצלות את הטלה עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 1/2 שעות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות לפני גילוף. כפית את טפטוף המחבת על הבשר והירקות בעת ההגשה.