קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה
רגל טלה של דרגן עם שום ובירה דורשת על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 453 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רגל טלה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו צלעות כבש עם רוטב בירה וחרדל, רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, ו צדפות מנילה בשום ובירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר; מרתיחים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את הרגל של כבש יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
5
מניחים אותו במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות חתכים גדולים מספיק עבור שן שום כדי להתאים בכל רחבי הרגל. תדחפי את שיני השום לחורים. כף החרדל על הכבש לשפשף אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
צלי, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר למחבת הצלייה. מטגנים את הטלה עם בירה, שומרים את השאר לצריכה במרווחים של 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
המשך לצלות את הטלה עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
9
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות לפני גילוף. כפית את טפטוף המחבת על הבשר והירקות בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות