קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

רגל כבש עם רוטב שום

רגל כבש עם רוטב שום
רגל של כבש עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 342 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רגל כבש עם רוטב שום, רגל צולה של כבש עם רוטב שום צ'ילה, ו צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין.

הוראות

1
יש הקצב שלך להכין את הבשר על ידי הסרת רוב השומן והעור מן הרגל, ועל ידי הסרת רוב העצם החשופה כי בולט מן הרגל. אם אתה רוצה רגל קצת יותר קטנה, יש לו (או אותה!) לקצר אותו מקצה הירך. כאשר אתה מוכן לצלות אותו, טלה לקצץ של כל שומן עודף. לעשות הרבה חריצים על כל הטלה ולהכניס רסיס של שום וחתיכת אנשובי בכל חתך. דק קוצצים את הרוזמרין ואת הקורנית ומערבבים את עשבי תיבול עם מלח ים ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את הטלה עם 2 כפות של שמן זית, ואת תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן לזה לעמוד במשך 1 עד 2 שעות.
3
מחממים תנור ל-425 אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את הבשר על מדף במחבת צלייה, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 F., ומבשלים 40 עד 45 דקות עבור כבש בינוני נדיר. הטמפרטורה על מדחום קריאה מיידית צריך לרשום 130 F. (Thats איך שלה אמור להיות!)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
כדי להפוך את רוטב השום, מחממים את שמן הזית במחבת כבדה ומבשלים את שיני השום 24 לאט במשך כ 10 דקות, או עד שהם רכים (dont לתת לקצוות לקבל חום crispor). מניחים בצד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הסר כבש על מגש מחומם, ולכבות את התנור. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום ולהגדיר אותו בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את הרוטב. על התנור, מכניסים יין למחבת הקלייה, מגרדים את התחתית היטב כדי לשחרר כל חתיכות חומות או מיצים מקורמלים, ומבשלים את היין מעל להבה גבוהה כדי להפחית אותו על ידי כשליש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיף את הנוזל מופחת שיני שום. מחית היטב עם מזלג, ולהוסיף מלח ים ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8
פורסים את הטלה וטוחנים עליו פלפל שחור טרי. כפית על הרוטב, ומפזרים את כל זה עם פטרוזיליה קצוצה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה