רגל כבש עם רוטב שום
רגל של כבש עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 342 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רגל כבש עם רוטב שום, רגל צולה של כבש עם רוטב שום צ'ילה, ו צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין.
הוראות
יש הקצב שלך להכין את הבשר על ידי הסרת רוב השומן והעור מן הרגל, ועל ידי הסרת רוב העצם החשופה כי בולט מן הרגל. אם אתה רוצה רגל קצת יותר קטנה, יש לו (או אותה!) לקצר אותו מקצה הירך. כאשר אתה מוכן לצלות אותו, טלה לקצץ של כל שומן עודף. לעשות הרבה חריצים על כל הטלה ולהכניס רסיס של שום וחתיכת אנשובי בכל חתך. דק קוצצים את הרוזמרין ואת הקורנית ומערבבים את עשבי תיבול עם מלח ים ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את הטלה עם 2 כפות של שמן זית, ואת תערובת עשבי תיבול.
תן לזה לעמוד במשך 1 עד 2 שעות.
מניחים את הבשר על מדף במחבת צלייה, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 F., ומבשלים 40 עד 45 דקות עבור כבש בינוני נדיר. הטמפרטורה על מדחום קריאה מיידית צריך לרשום 130 F. (Thats איך שלה אמור להיות!)
כדי להפוך את רוטב השום, מחממים את שמן הזית במחבת כבדה ומבשלים את שיני השום 24 לאט במשך כ 10 דקות, או עד שהם רכים (dont לתת לקצוות לקבל חום crispor). מניחים בצד בקערה קטנה.
הסר כבש על מגש מחומם, ולכבות את התנור. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום ולהגדיר אותו בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את הרוטב. על התנור, מכניסים יין למחבת הקלייה, מגרדים את התחתית היטב כדי לשחרר כל חתיכות חומות או מיצים מקורמלים, ומבשלים את היין מעל להבה גבוהה כדי להפחית אותו על ידי כשליש.
מוסיף את הנוזל מופחת שיני שום. מחית היטב עם מזלג, ולהוסיף מלח ים ופלפל לפי הטעם.
פורסים את הטלה וטוחנים עליו פלפל שחור טרי. כפית על הרוטב, ומפזרים את כל זה עם פטרוזיליה קצוצה טרי.