רגל כבש פרפר בגריל
רגל טלה בגריל Butterflied היא מנה עיקרית המגישה 8. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 266 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שום, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: רגל טלה בגריל Butterflied, רגל טלה בגריל Butterflied, ו רגל טלה בגריל Butterflied.
הוראות
הפוך את המרינדה: לשים בצל, שום, רוזמרין, גרידת לימון, חומץ תפוחים תפוחים, ושמן זית למעבד מזון ודופק לשלב. (אם אין לך מעבד מזון, פשוט לקצוץ את הבצלים, שום, ורוזמרין טוב מאוד לשלב עם השאר.)
מפזרים כמות נדיבה של מלח ופלפל על הטלה.
מניחים מרינדה וטלה לתוך שקית מקפיא 1 ליטר.
מורחים מרינדה על כל הצדדים של הבשר. אטמו את השקית ותכניסו למקרר למשך 1 עד 2 שעות.
הסר כבש מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר (כ 20 דקות). כאשר מוכן לשים על גריל, להסיר מן שקית המרינדה.
כדי לעזור להפוך את הטלה קל יותר להפעיל את הגריל אתה יכול להכניס כמה שיפודים דרך הטלה, לרוחב. (טיפ למד מריק רוג ' רס בקינגספורד ספר בישול צולה מלא.)
הכן גריל: אם אתה משתמש גריל פחם, להכין את הגחלים, כך שהם כפולים שכבתי בצד אחד של הגריל, ו דליל יחיד שכבתי בצד השני של הגריל (זה נקרא "banked" צלייה).
אם אתה משתמש בגריל גז, לחמם את הגריל על גבוה על כל המבערים להתחיל. לאחר בראונינג הראשוני תוכל להפחית את החום.
מניחים את הטלה, צד שומן למטה, על הגריל בצד החם (charcoals שכבה כפולה). אתה תקבל סביר לקבל flareups, כדי להיות מוכן עם בקבוק מים להשפריץ או כמה כוסות מים (אם באמצעות גריל פחם) כדי לשלוט על הלהבות במידת הצורך. (אחי מאט נשבע על ידי טלטול בקבוק הבירה הוא שותה כדי להשפריץ קצת בירה על הגחלים בעת הצורך עבור flareups.)
לצרוב צד אחד במשך 4 דקות, ואז להפוך את הטלה מעל לצרוב את הצד השני במשך 4 דקות נוספות.
לעבור לצד מגניב של הגריל ולסיים בישול: אם אתה משתמש גריל פחם, להעביר את הצלי לצד פחות חם של הגריל. אם אתה משתמש בגריל גז, להנמיך את החום נמוך. אתה רוצה לשמור על טמפרטורה של 300-350°F.
מכסים את הגריל ולתת לבשל במשך 35-45 דקות נוספות (תלוי כמה עבה, וכמה קילוגרמים הצלי הוא), עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלי רושם 49° עבור נדיר או130 עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך עם באר לתפוס את המיצים. מכסים בנייר אלומיניום ולתת לנוח במשך 5-10 דקות.
הסר את השיפודים אם אתה משתמש בכל.
חותכים על פני התבואה, 1/4 עד 1/2 אינץ פרוסות עבות.
מגישים פרוסות על מגש חם; יוצקים מיצי בשר על הפרוסות.
מגישים עם ריבה מנטה או חזרת.