רגלי ארנב ממולאות מטוגנות עם אגוזי מלך, פרוסקו, דובדבנים מיובשים ומשמש
רגלי ארנב ממולאות מטוגנות עם אגוזי מלך, פרוסקו, דובדבנים מיובשים ומשמש עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1558 קלוריות, 221 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לך יין פרוסקו, דובדבנים, רגלי ארנב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביסקוויטים ריקוטה עם דובדבנים יבשים, משמשים ופטל, סלט פירות יער עם דובדבנים ומשמש מיובשים, ו פילאף אורז מעורב עם דובדבנים יבשים, משמשים וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עצמות מרגלי ארנב ופרפר פתוח.
במעבד מזון, למזג אגוזי מלך יחד, שום, שמן זית, רוזמרין ופלפל עד הדבק נוצר. מחלקים להדביק בין 4 רגלי ארנב לגלגל כל רגל. לקשור כל רגל בצורה מאובטחת עם חוט הקצב.
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד לעישון.
מניחים רגלי ארנב במחבת ו לטגן מכל הצדדים. כאשר משחימים באופן מלא, מוסיפים בצל, דובדבנים ומשמשים עד מתרכך, על 6 עד 7 דקות יותר.
יוצקים פרוסקו ומביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ולכסות באמצע הדרך. מבשלים 50 עד 60 דקות עד רך מאוד, מפנה מדי פעם. אם נוזל מתפזר, להוסיף 1/4 כוס מים בכל פעם.
הסר את רגלי הארנב וחתוך את המיתרים.
מניחים על מגש, למעלה עם תערובת דובדבנים ומגישים.