קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן
רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם רוזמרין sprig, חלב, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלריאק מבושל איטי עם חזיר וכתום, רגלי ברווז צלויות באיטיות, ו פסיון מבושל לאט, תפוחי אדמה ורודים אשוח וקרם סלרי.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את רגלי הברווז בתוך תבשיל flameproof להגדיר על חום בינוני. חום בכל מקום, ואז להסיר מן התבשיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של השומן, להשאיר יותר שומן במחבת אם אתה הכפלה או tripling (לשמור את השומן סחוט עבור roasties חג המולד שלך).
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל ומבשלים 5-10 דקות או עד שמתחילים לקרמל. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 דקות יותר. להחזיר את הברווז יחד עם שאר החומרים. להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ולשים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להכין את gratin.
6
שים את החלב, שמנת, שום ורוזמרין במחבת להגדיר על אש נמוכה. מביאים לרתיחה עדינה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. גריז 2 ramekins (כ 8cm קוטר, 5cm עמוק). מסדרים את פרוסות הסלריאק ותפוחי האדמה ברמקינס, מתבל את השכבות תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
CeleriacCeleriac
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הסר את השום והרוזמרין מן החלב, לשפוך מעל הירקות, ואז נקודה עם חמאה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עם הברווז במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ברווז שלםברווז שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
לאחר בישול, להסיר את הברווז ואת gratins מהתנור. כדי להקפיא את הברווז, מגניב, ואז לארוז לתוך מיכל מקפיא, דוחף את הברווז מתחת לרוטב. אם זה לא מכסה את זה, להניח סרט נצמדות על גבי. השתמש בתוך 2 חודשים. להפשיר במקרר, ואז לחמם בתבשיל ולהשלים מן הצעד
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
שים פחית כבדה על גבי כל מוקרם עטוף בנייר כסף ולעמוד על 15-20 דקות, או להירגע ככה עד הצורך. לאחר לחיצה, להפוך את gratins החוצה על מגש אפייה, מפזרים קצת פרמזן ואופים במשך 20 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
11
בינתיים, להסיר את רגלי הברווז מן התבשיל, מסננים את נוזל הבישול למחבת נקייה ומביאים לרתיחה מהירה. להפחית את הרוטב בחצי עד מעובה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיף את רגלי הברווז וחום דרך. שים רגל ברווז על כל צלחת עם קצת רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
13
מגישים עם gratins ו ירקות עונתיים.