קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן

רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן
רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם רוזמרין sprig, חלב, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלריאק מבושל איטי עם חזיר וכתום, רגלי ברווז צלויות באיטיות, ו פסיון מבושל לאט, תפוחי אדמה ורודים אשוח וקרם סלרי.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את רגלי הברווז בתוך תבשיל flameproof להגדיר על חום בינוני. חום בכל מקום, ואז להסיר מן התבשיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של השומן, להשאיר יותר שומן במחבת אם אתה הכפלה או tripling (לשמור את השומן סחוט עבור roasties חג המולד שלך).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל ומבשלים 5-10 דקות או עד שמתחילים לקרמל. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 דקות יותר. להחזיר את הברווז יחד עם שאר החומרים. להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ולשים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, להכין את gratin.
6
שים את החלב, שמנת, שום ורוזמרין במחבת להגדיר על אש נמוכה. מביאים לרתיחה עדינה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. גריז 2 ramekins (כ 8cm קוטר, 5cm עמוק). מסדרים את פרוסות הסלריאק ותפוחי האדמה ברמקינס, מתבל את השכבות תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
CeleriacCeleriac
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את השום והרוזמרין מן החלב, לשפוך מעל הירקות, ואז נקודה עם חמאה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עם הברווז במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ברווז שלםברווז שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
לאחר בישול, להסיר את הברווז ואת gratins מהתנור. כדי להקפיא את הברווז, מגניב, ואז לארוז לתוך מיכל מקפיא, דוחף את הברווז מתחת לרוטב. אם זה לא מכסה את זה, להניח סרט נצמדות על גבי. השתמש בתוך 2 חודשים. להפשיר במקרר, ואז לחמם בתבשיל ולהשלים מן הצעד
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
שים פחית כבדה על גבי כל מוקרם עטוף בנייר כסף ולעמוד על 15-20 דקות, או להירגע ככה עד הצורך. לאחר לחיצה, להפוך את gratins החוצה על מגש אפייה, מפזרים קצת פרמזן ואופים במשך 20 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
בינתיים, להסיר את רגלי הברווז מן התבשיל, מסננים את נוזל הבישול למחבת נקייה ומביאים לרתיחה מהירה. להפחית את הרוטב בחצי עד מעובה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיף את רגלי הברווז וחום דרך. שים רגל ברווז על כל צלחת עם קצת רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מגישים עם gratins ו ירקות עונתיים.