רגלי ברווז מבושלות איטיות בנמל עם סלריאק גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם רוזמרין sprig, חלב, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלריאק מבושל איטי עם חזיר וכתום, רגלי ברווז צלויות באיטיות, ו פסיון מבושל לאט, תפוחי אדמה ורודים אשוח וקרם סלרי.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את רגלי הברווז בתוך תבשיל flameproof להגדיר על חום בינוני. חום בכל מקום, ואז להסיר מן התבשיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של השומן, להשאיר יותר שומן במחבת אם אתה הכפלה או tripling (לשמור את השומן סחוט עבור roasties חג המולד שלך).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל ומבשלים 5-10 דקות או עד שמתחילים לקרמל. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 דקות יותר. להחזיר את הברווז יחד עם שאר החומרים. להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ולשים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, להכין את gratin.
6
שים את החלב, שמנת, שום ורוזמרין במחבת להגדיר על אש נמוכה. מביאים לרתיחה עדינה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. גריז 2 ramekins (כ 8cm קוטר, 5cm עמוק). מסדרים את פרוסות הסלריאק ותפוחי האדמה ברמקינס, מתבל את השכבות תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
Celeriac
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את השום והרוזמרין מן החלב, לשפוך מעל הירקות, ואז נקודה עם חמאה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עם הברווז במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ברווז שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
לאחר בישול, להסיר את הברווז ואת gratins מהתנור. כדי להקפיא את הברווז, מגניב, ואז לארוז לתוך מיכל מקפיא, דוחף את הברווז מתחת לרוטב. אם זה לא מכסה את זה, להניח סרט נצמדות על גבי. השתמש בתוך 2 חודשים. להפשיר במקרר, ואז לחמם בתבשיל ולהשלים מן הצעד
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
שים פחית כבדה על גבי כל מוקרם עטוף בנייר כסף ולעמוד על 15-20 דקות, או להירגע ככה עד הצורך. לאחר לחיצה, להפוך את gratins החוצה על מגש אפייה, מפזרים קצת פרמזן ואופים במשך 20 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
בינתיים, להסיר את רגלי הברווז מן התבשיל, מסננים את נוזל הבישול למחבת נקייה ומביאים לרתיחה מהירה. להפחית את הרוטב בחצי עד מעובה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיף את רגלי הברווז וחום דרך. שים רגל ברווז על כל צלחת עם קצת רוטב כפיות מעל.