קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

רגלי הודו תפוז

רגלי הודו תפוז
רגלי טורקיה אורנג'י דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוזים מנדרין, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . מתכונים דומים: רגלי הודו מטוגנות, רגלי הודו מעושנות, ו רגלי הודו מתובלות.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את המקטעים הכתומים, חומץ וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
העברה לשקית פלסטיק גדולה resealable, ומערבבים בנוזל ושמן כתום מנדרין שמורות.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מניחים את מקלות העוף בשקית, לאטום, ולשרות במקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את מקלות העוף במרינדה על תבנית האפייה, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מכסים, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות 1 שעה, צוף לעתים קרובות עם התערובת הכתומה הנותרת, לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F (80 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה