קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

רוגלך

רוגלך
מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-32 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Rugelach, Rugelach, ו Rugelach.

הוראות

1
תן לגבינת השמנת ולחמאה לנוח על הדלפק במשך 10 דקות - אתה רוצה שהם יהיו מעט מתרככים אבל עדיין מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
שים את הקמח והמלח במעבד מזון, לפזר על חתיכות של גבינת שמנת וחמאה דופק את המכונה 6 עד 10 פעמים. ואז לעבד, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, רק עד הבצק יוצר גושים גדולים—לא עובד את זה כל כך הרבה זמן כי הוא יוצר כדור על הלהב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להפוך את הבצק החוצה, לאסוף אותו לכדור ולחלק אותו לשניים. צורה כל מחצית לתוך דיסק, לעטוף את הדיסקים בניילון לעטוף ולקרר לפחות 2 שעות, או עד 1 יום. (עטוף אטום, הבצק יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים את הריבה בסיר על אש נמוכה, או עושים את זה בתנור מיקרוגל, עד שהוא הופך לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים את הסוכר וקינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
3
קו שני גיליונות אפייה עם קלף או מחצלות סיליקון. (מחצלות אפיית סיליקון נהדרות עבור רוגלך.)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1
משוך חבילה אחת של בצק מהמקרר. אם זה מוצק מדי להתגלגל בקלות, או להשאיר אותו על הדלפק במשך כ 10 דקות או לתת לו כמה bashes עם מערוך שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 11-12 אינץ'. כפית (או מברשת) מבריק דק של ריבה על הבצק, ומפזרים מעל מחצית סוכר הקינמון. לפזר על מחצית האגוזים, מחצית דומדמניות וחצי שוקולד קצוץ. מכסים את המילוי עם פיסת נייר שעווה ולחץ בעדינות על המילוי לתוך הבצק, ולאחר מכן להסיר את הנייר ולשמור אותו עבור אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
דומדמניותדומדמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 16 טריזים, או משולשים. (הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע למשולשים 4.) החל בבסיס כל משולש, מגלגלים את הבצק כך שכל עוגייה הופכת לסהר קטן. מסדרים את המגלגלים על תבנית אפייה אחת, מוודאים שהנקודות תחובות מתחת לעוגיות, ומקררים. חזור עם החבילה השנייה של הבצק, ומקרר את העוגיות לפחות 30 דקות לפני האפייה. (את העוגיות ניתן לכסות בקירור לילה או קפוא במשך עד 2 חודשים; לא להפשיר לפני האפייה, רק להוסיף כמה דקות נוספות לזמן האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מתכונן ל
1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מערבבים את הביצה והמים יחד, ומברישים קצת זיגוג זה על כל רוגלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מפזרים את העוגיות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
3
אופים את העוגיות במשך 20 עד 25 דקות, מסובב את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור בנקודת האמצע, עד שהם נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מעבירים את העוגיות למדפים כדי להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
5
הגשה: תה הוא מסורתי, אבל אנחנו שותים קפה עם רוגלך. אלה יפים, ואפילו עם מילוי ריבה-ופירות שלהם, לא מתוק מדי, והם אפילו טובים עם יין מבעבע.אחסון: העוגיות ניתן לשמור מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או עטוף אטום וקפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה
תהתה