רוגלך קינמון וצימוקים
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלמונים, רוטב חמוציות, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוגלך קינמון, רוגלך קינמון הפכפך, ו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הבצק ומחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים. צורה לתוך כדורים, כיסוי, ומקרר עד צונן.
מפזרים מעט קמח על משטח שטוח. קח כל כדור להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ', לאבק עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מניחים 2 כפות גדושות של רוטב חמוציות על כל עגול מאפה, מכסה מעגל 6 אינץ ' במרכזו.
שלב את כל שאר החומרים מילוי כפית כוס אחת על כל סיבוב, מתפשט באופן שווה עד סנטימטר של הקצה.
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך לתוך 16 משולשים, חיתוך הבצק כמו עוגה.
החל בקצה החיצוני, מגלגלים כל משולש לכיוון המרכז ומניחים על גיליון עוגיות משומן עם הקצה הקטן של המשולש בתחתית.
כאשר כל המשולשים מגולגלים, אבק את צמרות עם תערובת קינמון סוכר ואופים בתנור 163° במשך 20 עד 25 דקות, עד צמרות זהובות חום.