חטיפי חמאה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים חמאה. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אם יש לכם עוגת פקאן וחמאת בטי, מלח ים גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי חמאה, חטיפי חמאה וחטיפי שיבולת שועל, ו חטיפי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בקערה קטנה או כוס מדידה 2-כוס, לערבב ציפוי 1 כף של תערובת עוגה יבשה. בקערה גדולה, מערבבים יחד הנותרים תערובת עוגה יבשה, חמאה וביצה, באמצעות מזלג, עד מתפורר. שמור 1 תערובת פירור כוס. באמצעות חתיכת פלסטיק לעטוף על תערובת פירור, הקש נשאר תערובת בתחתית ו 1/2 אינץ 'למעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ' מחבת מרובע; להסיר לעטוף.
יוצקים ציפוי מעל קרום בתוך 3/4 אינץ ' של קצה.
מפזרים תערובת שמורה 1 כוס פירור.
אופים 22 עד 26 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 10 דקות; לשחרר קצוות של קרום עם סכין. מגניב לגמרי, בערך 50 דקות.
מפזרים מלח גס. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה.