קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

רוז-אגסים שלוקים

רוז-אגסים שלוקים
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 360 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לך לחנות ותביא סוכר, מקל קינמון, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, משמש ושזיפים שלוקים ביין רוזה, ו אגסים שלוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יין, סוכר, גרידת לימון, וניל וקינמון מקל בסיר רחב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב רק עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 2 דקות כדי למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקלפים אגסים וחותכים לחצי לאורכו. השתמש בכפית קטנה או כדור מלון כדי לגרוף את הליבה וזרעים במרכז. עבודה במהירות, בעדינות להנמיך אגסים לתוך נוזל ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
מניחים מגבת מטבח נקייה על אגסים כדי לשמור אותם בנוזל. (ודא שכל חצאי האגסים שקועים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מוסיפים מים או מבשלים בקבוצות, במידת הצורך.) מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, 15 עד 25 דקות, בהתאם בשלות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אגסים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להעלות את החום גבוה ולהביא את הנוזל הלא חוקי בחזרה לרתיחה. מרתיחים במהירות עד שהנוזל מצטמצם ומעובה מעט, 20 עד 25 דקות. מגניב מעט, להסיר מקל קינמון לשפוך נוזל על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מגישים חם או כיסוי, מקררים ומגישים צונן.