רוז-אגסים שלוקים
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 360 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לך לחנות ותביא סוכר, מקל קינמון, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, משמש ושזיפים שלוקים ביין רוזה, ו אגסים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, סוכר, גרידת לימון, וניל וקינמון מקל בסיר רחב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב רק עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 2 דקות כדי למזג טעמים.
מקלפים אגסים וחותכים לחצי לאורכו. השתמש בכפית קטנה או כדור מלון כדי לגרוף את הליבה וזרעים במרכז. עבודה במהירות, בעדינות להנמיך אגסים לתוך נוזל ציד בלתי חוקי.
מניחים מגבת מטבח נקייה על אגסים כדי לשמור אותם בנוזל. (ודא שכל חצאי האגסים שקועים.
מוסיפים מים או מבשלים בקבוצות, במידת הצורך.) מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, 15 עד 25 דקות, בהתאם בשלות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אגסים לקערה גדולה.
להעלות את החום גבוה ולהביא את הנוזל הלא חוקי בחזרה לרתיחה. מרתיחים במהירות עד שהנוזל מצטמצם ומעובה מעט, 20 עד 25 דקות. מגניב מעט, להסיר מקל קינמון לשפוך נוזל על אגסים.
מגישים חם או כיסוי, מקררים ומגישים צונן.