רוזמרין ועוף בלסמי עם בצל צלוי
רוזמרין & עוף בלסמי עם בצל צלוי לוקח על 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 202 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם יש לכם עוף, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בצל אדום בגריל עם חומץ בלסמי ורוזמרין, סטייק ובצל בגריל עם רוזמרין-רוטב חמאה בלסמי, ו צלי בלסמי עם בצל ופטריות.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
החל בצוואר, בזהירות לשחרר את העור השד מן הבשר, מנסה לא לקרוע אותו, ואז למקם ענף של רוזמרין במורד הצד של כל אחד.
שים את שאר הרוזמרין בחלל. מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ, מניחים אותו בקופסת קלייה, ואז יושבים בצל בכל פינה של הפח.
לטפטף את שמן הזית על העוף והבצל, ואז לצלות הכל במשך 1 שעות 20 דקות.
בינתיים, מערבבים את החומץ והדבש יחד עד הדבש מומס. כאשר העוף היה כ -40 דקות, שוט אותו מהתנור, לטפטף את העוף והבצל עם תערובת החומץ, ולאחר מכן להמשיך לצלות עד הזמן הוא למעלה.
מוציאים את העוף למנוחה, הופכים את הבצלים וממשיכים לצלות אותם בתנור בעוד העוף נח, כ -20 דקות.
מגישים לכל אדם מנה של עוף, בצל קלוי וכמה מיצי פאן דביקים.