רוזמרין מתוק וענבים פוקצ'ה
רוזמרין מתוק וענבים פוקאצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן זית, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין, פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין, ו ענבים-רוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, חום 4 כפות שמן רוזמרין עד חם. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מפזרים את השמרים לתוך המים החמים ומניחים אותו בצד עד שהוא בועות, על 2 דקות. לנפות את הקמח על משטח עבודה או לתוך קערה גדולה. הפוך באר במרכז ולמלא עם מי שמרים, שמן רוזמרין, 3 שולחן-כפיות של הסוכר, והמלח. בהדרגה לשלב את הקמח לתוך הנוזל בבאר עד צורות הבצק. ללוש את הבצק עד חלקה, ואז לשים אותו בצד בקערה משומנת קלות עד שהוא מכפיל, על 1 שעה.
מחממים התנור ל 177°. מעיל 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם 2 כפות שמן.
שים כמחצית הענבים לתוך קערה, באמצעות מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה, בעדינות לשבור את העורות. מערבבים את כל הענבים הנותרים.
קח קצת יותר ממחצית הבצק ולגלגל אותו החוצה כדי להתאים את תבנית האפייה.
שים את הבצק לתוך המחבת מוכן ומברשת עם 2 כפות של השמן. למעלה עם קצת יותר ממחצית הענבים הכתושים ושלמים.
מפזרים 4 כפות של הסוכר ו 1 כפית של אניס.
לרדד ולמתוח את הבצק הנותר כדי להתאים את המחבת. זה יהיה דק.
מניחים את הבצק על שכבת הענבים. זה בסדר אם זה לא מכסה את השכבה התחתונה במלואה.
מורחים עם הנותרים 2 כפות שמן, ואת שאר הענבים, 4 כפות סוכר, ו 1 כפית אניס.
אופים במשך כשעה 1, עד העליון הוא חום זהוב.