רוזמרין ניפץ תפוחי אדמה
רוזמרין ניפצו תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 141 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמנת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו רוזמרין ניפץ תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מרוסקים ברוזמרין, ו רוזמרין - שום ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
Place Reynolds® Oven Bag in 13x9x2-inch pan.
מוסיפים קמח, רוזמרין, מלח, פלפל ואבקת שום. לסחוט שקית לערבב תבלינים.
מוסיפים תפוחי אדמה ושמן זית לשקית. להפוך את התיק כמה פעמים מעיל תפוחי אדמה עם תבלינים. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה זוגית.
תיק סגור עם עניבת ניילון; לחתוך שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון. מכסה את הקצוות של התיק במחבת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג. בזהירות לחתוך את התיק פתוח.
כפית תפוחי אדמה לקערה; מחית קלות עם מזלג.
מוסיפים שמנת חמוצה, חמאה ובצל ירוק; מערבבים קלות.