רוזמרין - פירור בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה
פירור רוזמרין בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 3529 קלוריות, 157 גרם חלבון ו 313 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שיני שום, panko, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רוזמרין - פירור בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה, טנדרלוין בקר צלוי עם רוזמרין ושום, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין.
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
לעשות חתך עמוק לתוך הצד העליון של tenderloin, כ 4 אינץ ' מקצה הזנב, כדי להקל על קיפול קצה הזנב מתחת לצלי לתת את הבשר עובי אחיד יותר. לקשור צלי במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח.
לבשל pancetta בתוך תבנית אפייה גדולה מעוטר בתנור, ערבוב פעם אחת, עד שומן הוא שניתנו ו pancetta הוא פריך, 4 עד 8 דקות.
להעביר pancetta עם כפית מחוררת לקערה.
מוסיפים עגבניות 1/4 כפית כל מלח ופלפל לשומן בגיליון אפייה ומערבבים, ואז צולים בתנור 15 דקות.
מערבבים שום וזיתים וצולים עד עגבניות מתפרקות ומשחימים בכתמים, 2 עד 4 דקות.
הסר גיליון מהתנור, ולאחר מכן להוסיף pancetta ו 1/2 כוס מים, גירוד חתיכות חומות.
טמפרטורת התנור נמוכה יותר ל-350°F.
לזרוק יחד פירורי לחם, 2 כפות שמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה.
מערבבים יחד חרדל ורוזמרין בקערה קטנה.
טנדרלוין יבש ומפזרים בכל רחבי עם 1 1/4 כפיות כל מלח ופלפל, משפשף לתוך בשר.
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 3 כפות שמן וחום על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. פילה חומה מכל הצדדים, בערך 10 דקות.
מורחים חלק עליון ועליון של הצדדים בתערובת חרדל, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. פט קלות לדבוק.
טנדרלוין צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז החלק העבה ביותר של רשם בשר 49°, 30 עד 40 דקות.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהוסיף הנותרים 1 כוס מים. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות, ואז מערבבים בתערובת עגבניות ופטרוזיליה.
חותכים פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', משליכים מחרוזת, ומגישים בתערובת עגבניות.
* כל tenderloins יכול לבוא בשלבים שונים של זמירה, במיוחד אלה מחנויות ביג בוקס. לחלקם עדיין יש את השרשרת המחוברת-שריר ארוך, דק, רופף תלוי על צד אחד של הפילה—שבו אתה רוצה להסיר ולשמור למשהו כמו קבב. (או לבקש מהקצב לעשות את הכבוד או לעשות את זה בעצמך.) בין אם tenderloin מגיע trimmed (aka קלופים) או לא, לוודא שאין שומן או עור כסף עזב בצד החיצוני. אם יש, להסיר אותו בעצמך עם סכין חדה.* תערובת עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.