רוטב אדום ג'נובזה נטול גלוטן,, קטוגני רוטב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 70 גרם של שומן, וסך הכל 1051 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, evoo, בשר חזיר מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, Genovese Cannelloni, ו Trofie a La Genovese.
הוראות
1
מחממים את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיף את pancetta ולרנדר עד שהוא מתחיל לפריך, ולאחר מכן להוסיף את החזיר ומערבבים דקה או 2 יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים את העגל ושוברים אותו להתפוררות בסדר, עד חום קל. לאחר מכן מוסיפים את השום, עלה דפנה ובצל, ומתבלים במלח ופלפל ומעט מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
תן את הבצל לבשל, מכוסה חלקית, במשך כמה דקות, ואז מערבבים את רסק העגבניות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את היין והחום. לאחר מכן להוסיף את החלב, להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים מעט מלאי או מים בכל פעם שהרוטב סמיך מדי, עד 2 כוסות במהלך זמן הבישול. מגניב ומקרר או להקפיא לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
כדי לשרת, להרתיח את הפסטה במים מלוחים אל דנטה; להזמין 1 כוס מים עמילניים בישול ממש לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים לרוטב, זורקים עם הפסטה וקצת גבינה ומגישים בקערות רדודות.