קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

רוטב אורז בסמטי

רוטב אורז בסמטי
רוטב אורז בסמטי הוא תוספת המגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו יש 468 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש כמון טחון, אגסים בוסק, שקדים פרוסים וצימוקים זהובים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. מתכונים דומים: רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי, ו אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי.

הוראות

1
מחממים סיר גדול עם דפנות נמוכות או מחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים את השמן וכשהוא מתחיל לעשן קלות מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, הכמון, הג ' ינג ' ר והכוסברה ומערבבים לתערובת. מבשלים על אש בינונית עד שהשום והבצל הופכים שקופים, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את האורז ומערבבים לתערובת. צולים את האורז עם הבצל והתבלינים למשך דקה, ואז מוסיפים את ציר העוף. מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז כמעט מבושל, 16 עד 18 דקות. לעמוד בפיתוי לערבב את האורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מעבירים את האורז לקערה גדולה, מתקלפים במזלג ומניחים לו להתקרר בטמפרטורת החדר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסיימים את הרוטב: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מערבבים פנימה את השקדים הפרוסים, הצימוקים הזהובים, פרוסות האגסים והביצה לאורז.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מכניסים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ואופים עד להזהבה ומבושלים, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)