קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

רוטב אורז בסמטי

רוטב אורז בסמטי
רוטב אורז בסמטי הוא תוספת המגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו יש 468 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש כמון טחון, אגסים בוסק, שקדים פרוסים וצימוקים זהובים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. מתכונים דומים: רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי, ו אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי.

הוראות

1
מחממים סיר גדול עם דפנות נמוכות או מחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים את השמן וכשהוא מתחיל לעשן קלות מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, הכמון, הג ' ינג ' ר והכוסברה ומערבבים לתערובת. מבשלים על אש בינונית עד שהשום והבצל הופכים שקופים, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את האורז ומערבבים לתערובת. צולים את האורז עם הבצל והתבלינים למשך דקה, ואז מוסיפים את ציר העוף. מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז כמעט מבושל, 16 עד 18 דקות. לעמוד בפיתוי לערבב את האורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
מעבירים את האורז לקערה גדולה, מתקלפים במזלג ומניחים לו להתקרר בטמפרטורת החדר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מסיימים את הרוטב: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מערבבים פנימה את השקדים הפרוסים, הצימוקים הזהובים, פרוסות האגסים והביצה לאורז.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מכניסים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ואופים עד להזהבה ומבושלים, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה