רוטב אורז בסמטי הוא תוספת המגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו יש 468 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש כמון טחון, אגסים בוסק, שקדים פרוסים וצימוקים זהובים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. מתכונים דומים: רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי, ו אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי.
הוראות
1
מחממים סיר גדול עם דפנות נמוכות או מחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
2
מחממים את השמן וכשהוא מתחיל לעשן קלות מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, הכמון, הג ' ינג ' ר והכוסברה ומערבבים לתערובת. מבשלים על אש בינונית עד שהשום והבצל הופכים שקופים, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את האורז ומערבבים לתערובת. צולים את האורז עם הבצל והתבלינים למשך דקה, ואז מוסיפים את ציר העוף. מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז כמעט מבושל, 16 עד 18 דקות. לעמוד בפיתוי לערבב את האורז.