רוטב אורז מלוכלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב אורז מלוכלך. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אורז, צמרות בצל ירוק, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי לשים את כבדי העוף לתוך מים רותחים ומבשלים עד במכרז.
הסר מהמים והכניס מעבד מזון ותהליך למרקם דמוי פטה. תניח בצד.
בסיר נפרד, מוסיפים את גרגרי הבוליון למים רותחים, ולאחר מכן מוסיפים את החצילים. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
חום את הבשר בסיר ברזל משומן קל, כבד יצוק.
הסר את הבשר ולהמיס את החמאה.
מוסיפים את הסלרי, הבצלים והפלפלים עד למכרז.
מוסיפים בחזרה את כבדי העוף, תערובת בשר וחציל מבושל.
להוסיף תיבול קייג ' ון לפי הטעם. לאט לאט להתבשל במשך 1 1/2 שעות.
בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה ולהוסיף את ההלבשה קצת בכל פעם עד שאתה להשיג את האיזון שאתה אוהב של אורז לערבב ההלבשה. בסוף מאוד, להוסיף את צמרות בצל ירוק קצוץ. מבשלים עוד כמה דקות.