קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

רוטב אלפרדו

רוטב אלפרדו
צריך ללא גלוטן ורוטב ראשוני? רוטב אלפרדו יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, חלמון ביצה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו רוטב אלפרדו, רוטב אלפרדו, ו רוטב אלפרדו דל שומן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שמנת כבדה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח, אגוז מוסקט, גבינת פרמזן מגוררת, וגבינת רומנו מגוררת. מערבבים כל הזמן עד מומס, ולאחר מכן לערבב חלמון ביצה. מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מקשטים עם גבינת פרמזן מגוררת נוספת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.