רוטב אלפרדו
המתכון רוטב אלפרדו יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 10 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 302 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, שמנת כבדה, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה עובד טוב כמו רוטב זול מאוד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו רוטב אלפרדו, רוטב אלפרדו דל שומן, ו איך להכין רוטב אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר או במחבת מחממים את החמאה והשמנת. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד להמסה.
זורקים לשילוב, מדללים במי פסטה במידת הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.]()
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.
Crisp, ripe, red berry and cherry aromas are shaped by vibrant, fresh acidity. In the mouth, flavors show classic Sangiovese notes of earth, mushrooms and leather, with a backbone of firm yet elegant tannins.Impressive concentration and depth, with blackberry and red cherry aromas and flavors set in a beautiful Chianti acidity and elegant tannic structure.