קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות30
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב אנצ'ילדה האדום הטוב ביותר

רוטב אנצ'ילדה האדום הטוב ביותר
רוטב אנצ'ילדה האדום הטוב ביותר יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 460 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, כמון טחון, שמן תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, עוגת אנצ'ילדה עם רוטב אנצ' ילדה 2 דקות, ו רוטב אנצ'ילדה אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את צ 'ילי אנצ' ו על תבנית אפייה וטוסט בתנור שחומם מראש 3 עד 4 דקות; להסיר את הגבעולים, עיסת, וזרעים מן הפלפלים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מניחים פלפלים בקערה ושופכים מספיק מים חמים לקערה כדי לכסות לחלוטין; לאפשר להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את צ 'ילי אנצ' ו, רסק עגבניות, שמן תירס, שום, מלח, אורגנו, כמון, וכ -1 כוס מרק הבשר בבלנדר; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
רסק עגבניותרסק עגבניות
מרק בשרמרק בשר
שמן תירסשמן תירס
אורגנואורגנו
שוםשום
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
יוצקים את התערובת לסיר עם מרק הבשר שנותר ומניחים על אש בינונית; מבשלים עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.