רוטב אפיק קלאסי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רוטב לחם קלאסי, רוטב קלאסי ללחם תירס, ו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן.
הוראות
מניחים לחם על תבנית אפייה; אופים ב 325 במשך 25 דקות, ערבוב פעם אחת.
מניחים לחם בקערה גדולה; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 37
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות, בצל וסלרי; מכסים. לבשל 5 דקות. לחשוף; לבשל 17 דקות או עד מכרז. מערבבים עשבי תיבול.
מוסיפים תערובת פטריות, מלח ופלפל ללחם.
מביאים מרק לרתיחה בסיר קטן; מרתיחים 15 דקות או עד מופחת 1 1/2 כוסות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים מרק וביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הלחם, משליכים למעיל. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 375 במשך 15 דקות.
ממיסים 1 כף חמאה. לחשוף ההלבשה; מברשת עם חמאה.
אופים, חשוף, 25 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.