רוטב בצל צלוי עם פלפל אדום ווידליה
צריך רוטב צמחוני? רוטב בצל קלוי ופלפל אדום וידאלי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, פלפל חריף, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: נקניקיות פלפל עם בייקון מעושן ומרמלדה בצל וידאלית, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
קוביות 1 בצל חצי; להפריש.
חותכים בצל שנותר חצי לפרוסות.
מניחים פרוסות בצל וחצאים פלפל פעמון, לחתוך צדדים למטה, על גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום nonstick; טפטוף עם שמן, ומפזרים מלח.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום על 10 דקות או עד פלפל נראה blistered.
מניחים חצאי פלפל בשקית הקפאה zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף חצאי פלפל, וקוביות אחד חצי. מילואים חתוכים לקוביות פלפל וחצי הנותרים. קוביות צלויות בצל, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף בצל מבושל שמור קצוץ, ומטופח 10 דקות או עד בצל מתחיל חום. מערבבים בקמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות, או עד תערובת הקמח הוא בצבע קרמל. מערבבים במרק עוף ותבלינים קריאולית. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
תהליך תערובת רוטב ופלפל פעמון שמור חצי בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מערבבים תערובת רוטב, פלפל קלוי לקוביות שמורות, בצל קלוי קצוץ, בזיליקום, ופלפל שחור.