רוטב ברביקיו בהשפעה יפנית
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים יפניים לאוסף שלכם, רוטב ברביקיו בהשפעה יפנית עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מספיק ל-8 מנות . ברוטב הזה יש 149 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם שום, סאקה, סאקה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: תבשיל ירקות יפני , רוטב לסלט יפני ודונבורי עוף יפני .
הוראות
מחממים שמן בסיר על אש בינונית. מטגנים ומערבבים שום בשמן החם עד שהוא מתייצב ריחני, 2 עד 3 דקות.
ערבבו רסק עגבניות, סאקה, מים, סוכר, חומץ, משחת מיסו, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, חרדל, אבקת צ'ילי, ג'ינג'ר ופתיתי פלפל אדום עם השום שבסיר; הביאו לרתיחה עדינה ובשלו, תוך ערבוב תכוף, עד להסמכה, כ-30 דקות.