רוטב ברווז ותפוח מתובל צלוי איטי
אם יש לך בערך 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, מתובל איטי צלי ברווז ורוטב תפוחים יכול להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל רוטב שמגיש 2. מנה אחת מכילה 2097 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 164 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 121 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון, מקל קינמון, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, ברווז צלוי עם רוטב כתום, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
הסר כל giblets ולמשוך את השומן העודף מחלל הברווזים. השתמש מזלג צלייה או שיפוד כדי לדקור את העור של הברווז בכל רחבי לעשות את זה בקלילות כמו שאתה לא רוצה לנקב את הבשר.
מתבלים בנדיבות בפנים, משפשפים את העור עם מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל. למלא את החלל עם חצאי לימון, קינמון, אניס כוכב ושום. לשבת את הברווז בתוך בדיל קלייה מרווח (אתה תהיה הוספת תפוחי אדמה על הפח מאוחר יותר). צלי את הברווז למשך 2 שעות, דוקר שוב מדי פעם. בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד רק מבושל.
הסר את הברווז מהתנור ולהגדיל את החום 220c / 200c מאוורר / גז
מניחים את הברווז על לוח ושופכים חצי השומן מהפח. לזרוק את תפוחי האדמה בפח כך שהם מצופים לחלוטין במיצים, ואז לדחוף אותם לצד של הפח. תושיבו את הברווז חזרה פנימה ותנו לו 20-30 דקות אחרונות בתנור להתבשל.
בינתיים, תכיני את רוטב התפוחים. לקלף דק לחתוך את התפוחים, להשליך את הליבה. ממיסים את החמאה במחבת עד רוחשות, מוסיפים את התפוחים והתבלינים, ואז מערבבים למעיל.
יוצקים מיץ תפוחים 100 מ " ל, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף עוד קצת מיץ אם התפוחים הופכים קצת יבשים. מבשלים עד שהתפוחים מתמוטטים לרוטב רך.
הסר את הברווז מהתנור ללוח לנוח, ולאחר מכן למקם את תפוחי האדמה בחזרה לתנור במשך 20 דקות כדי להתבשל. כאשר הברווז נח ותפוחי האדמה חומים, אתה מוכן לגלף צלחת עד.