קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות60
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברווז ותפוח מתובל צלוי איטי

רוטב ברווז ותפוח מתובל צלוי איטי
אם יש לך בערך 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, מתובל איטי צלי ברווז ורוטב תפוחים יכול להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל רוטב שמגיש 2. מנה אחת מכילה 2097 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 164 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 121 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון, מקל קינמון, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, ברווז צלוי עם רוטב כתום, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר כל giblets ולמשוך את השומן העודף מחלל הברווזים. השתמש מזלג צלייה או שיפוד כדי לדקור את העור של הברווז בכל רחבי לעשות את זה בקלילות כמו שאתה לא רוצה לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מתבלים בנדיבות בפנים, משפשפים את העור עם מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל. למלא את החלל עם חצאי לימון, קינמון, אניס כוכב ושום. לשבת את הברווז בתוך בדיל קלייה מרווח (אתה תהיה הוספת תפוחי אדמה על הפח מאוחר יותר). צלי את הברווז למשך 2 שעות, דוקר שוב מדי פעם. בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הסר את הברווז מהתנור ולהגדיל את החום 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את הברווז על לוח ושופכים חצי השומן מהפח. לזרוק את תפוחי האדמה בפח כך שהם מצופים לחלוטין במיצים, ואז לדחוף אותם לצד של הפח. תושיבו את הברווז חזרה פנימה ותנו לו 20-30 דקות אחרונות בתנור להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, תכיני את רוטב התפוחים. לקלף דק לחתוך את התפוחים, להשליך את הליבה. ממיסים את החמאה במחבת עד רוחשות, מוסיפים את התפוחים והתבלינים, ואז מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים מיץ תפוחים 100 מ " ל, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הוסף עוד קצת מיץ אם התפוחים הופכים קצת יבשים. מבשלים עד שהתפוחים מתמוטטים לרוטב רך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הסר את הברווז מהתנור ללוח לנוח, ולאחר מכן למקם את תפוחי האדמה בחזרה לתנור במשך 20 דקות כדי להתבשל. כאשר הברווז נח ותפוחי האדמה חומים, אתה מוכן לגלף צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®