קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות60
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברווז ותפוח מתובל צלוי איטי

רוטב ברווז ותפוח מתובל צלוי איטי
אם יש לך בערך 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, מתובל איטי צלי ברווז ורוטב תפוחים יכול להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל רוטב שמגיש 2. מנה אחת מכילה 2097 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 164 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 121 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון, מקל קינמון, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, ברווז צלוי עם רוטב כתום, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר כל giblets ולמשוך את השומן העודף מחלל הברווזים. השתמש מזלג צלייה או שיפוד כדי לדקור את העור של הברווז בכל רחבי לעשות את זה בקלילות כמו שאתה לא רוצה לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מתבלים בנדיבות בפנים, משפשפים את העור עם מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל. למלא את החלל עם חצאי לימון, קינמון, אניס כוכב ושום. לשבת את הברווז בתוך בדיל קלייה מרווח (אתה תהיה הוספת תפוחי אדמה על הפח מאוחר יותר). צלי את הברווז למשך 2 שעות, דוקר שוב מדי פעם. בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
נייר אורזנייר אורז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הסר את הברווז מהתנור ולהגדיל את החום 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את הברווז על לוח ושופכים חצי השומן מהפח. לזרוק את תפוחי האדמה בפח כך שהם מצופים לחלוטין במיצים, ואז לדחוף אותם לצד של הפח. תושיבו את הברווז חזרה פנימה ותנו לו 20-30 דקות אחרונות בתנור להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, תכיני את רוטב התפוחים. לקלף דק לחתוך את התפוחים, להשליך את הליבה. ממיסים את החמאה במחבת עד רוחשות, מוסיפים את התפוחים והתבלינים, ואז מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים מיץ תפוחים 100 מ " ל, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הוסף עוד קצת מיץ אם התפוחים הופכים קצת יבשים. מבשלים עד שהתפוחים מתמוטטים לרוטב רך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
הסר את הברווז מהתנור ללוח לנוח, ולאחר מכן למקם את תפוחי האדמה בחזרה לתנור במשך 20 דקות כדי להתבשל. כאשר הברווז נח ותפוחי האדמה חומים, אתה מוכן לגלף צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)