קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות13
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הבר-בי-קיו של פאפא ג'ון

רוטב הבר-בי-קיו של פאפא ג'ון
. אם יש לכם דבשה, עלה דפנה, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Papan A La Huancaina (תפוחי אדמה עם רוטב צ'ילה-גבינה), פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף), ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון.

הוראות

1
בבייקון חום בסיר גדול עד פריך וזורק שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ומבשלים במשך כמה דקות עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מערבבים רוטב סויה, שום, מחית עגבניות, סירופ תירס, מולסה, סוכר חום ועשן נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
מחית עגבניותמחית עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
רוטב סויהרוטב סויה
מולסהמולסה
שוםשום
4
מוסיפים בייקון ובצל בסיר. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, חרדל, פפריקה, קאיין, שיני קרקע, עלה דפנה ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עלי דפנהעלי דפנה
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
בייקוןבייקון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב