. אם יש לכם דבשה, עלה דפנה, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Papan A La Huancaina (תפוחי אדמה עם רוטב צ'ילה-גבינה), פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף), ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון.
מוסיפים בייקון ובצל בסיר. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, חרדל, פפריקה, קאיין, שיני קרקע, עלה דפנה ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה.