רוטב הספגטי של אליס ג'ו
רוטב הספגטי של אליס ג'ו הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 18 גרם שומן ובסך הכל 487 קלוריות. תמורת 1.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 76 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כרוטב ידידותי לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם רוטב עגבניות, תיבול, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, וזה די טוב. מתכונים דומים: את רוטב הספגטי של אליס ג'ו, ספגטי עם שום ירוק של אליס ווטרס וארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
משחימים את הבשר בסיר גדול עם תחתית כבדה, ואז מסננים את השומן.
מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק והשום ומטגנים עד שהבצל רך, כ-5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, רוטב העגבניות, העגבניות המבושלות, התבלינים והמים. מבשלים במשך 30 דקות.
לתת להתקרר. הרוטב יישמר מספר ימים מכוסה וקירור.
מגישים עם ספגטי או הפסטה האהובה עליכם.