רוטב הספגטי של אליס ג'ו הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 18 גרם שומן ובסך הכל 487 קלוריות. תמורת 1.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 76 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כרוטב ידידותי לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם רוטב עגבניות, תיבול, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, וזה די טוב. מתכונים דומים: את רוטב הספגטי של אליס ג'ו, ספגטי עם שום ירוק של אליס ווטרס וארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
1
משחימים את הבשר בסיר גדול עם תחתית כבדה, ואז מסננים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: ספגטי או הפסטה האהובה עליכם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק והשום ומטגנים עד שהבצל רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את רסק העגבניות, רוטב העגבניות, העגבניות המבושלות, התבלינים והמים. מבשלים במשך 30 דקות.