רוטב חמוציות וערמונים
רוטב חמוציות וערמונים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, לחם, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוטב ערמונים וחמוציות, רוטב ערמונים, ו רוטב נקניק וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, פנקטה ושום; מבשלים 8 דקות או עד הבצל רך ופנצ ' טה הוא השחמה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ביין; לבשל עד הנוזל מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי.
מוסיפים חמוציות, ערמונים, מרווה, מלח ופלפל לתערובת הפנצ ' טה; מערבבים עד בשילוב.
מערבבים תערובת פנצ ' טה ולחם בקערה גדולה.
יוצקים מרק על תערובת הלחם; לזרוק לשלב. כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.