קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

רוטב חריף של "משכך כאבים" של ג'ים

רוטב חריף של
"משכך הכאבים" של ג'ים הוא רוטב חריף ללא גלוטן, וכל 30 רוטב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם גזר, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו שום ורוטב חריף תוסס.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מערבבים את השום, בצל וגזר. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף והגזר התרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לגרד לתוך בלנדר, ולהוסיף את פלפלים habanero, פלפלים חלפיניו, עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל, וחומץ. להתמזג עד חלקה ויוצקים בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
3
מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 3 עד 5 דקות. מניחים בצד עד מגניב; לשפוך לתוך בקבוק להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב