רוטב טורקיה פאן
רוטב טורקיה הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. לרוטב הזה יש 193 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, רוזמרין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 23%. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר שצלית את ההודו שלך, יוצקים כל טיפות מחבת לתוך כוס degreasing או קערה קטנה. מילואים 2 כפות של השומן, לזרוק את השאר, ולהוסיף את המיצים מופרדים מרק.
מוסיפים את השומן השמור למחבת הצלייה ומניחים על מבער מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט, שום, רוזמרין, טימין, עלה דפנה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שאלות הוא מכרז, על 3 דקות.
בינתיים, לעשות משחה עם חמאה וקמח בקערה קטנה; להפריש.
מוסיף את המרק לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם כף עץ. מביאים לרתיחה ומקציפים בתערובת הקמח. מרתיחים עד רוטב מתעבה לעשות רוטב, על 4 עד 5 דקות. להתאים תיבול, לפי הטעם.
הסר וזרוק את השום ואת עלה דפנה.