אם יש לך פתיתי פלפל, בזיליקום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, פנסילבניה הולנדית פשטידת עוף, ו סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבשר במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עד בשר חום לחלוטין; ניקוז. מערבבים את הבצל, רוטב עגבניות, מים, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום, אבקת שום, כמון, פתיתי פלפל אדומים, וחרדל צהוב לתוך הבשר. מביאים לרתיחה; חום נמוך בינוני נמוך ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוונית ניתן לזווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.