רוטב יין עוף
רוטב יין עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 558 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, אבקת שום, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. . נסו עוף ברוטב יין, עוף ברוטב יין, ו עוף חנוק ברוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף בסיר ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, כיסוי, ומבשלים עד חתיכות העוף כבר לא ורוד, על 10 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הפטריות; מבשלים ומערבבים עד הפטריות הם משחימים קלות ושחררו את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מניחים את חתיכות העוף בתבנית אפייה מוכנה ומוסיפים את הפטריות המוקפצות.
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב ולחמם את המרק, חלב, גבינת צ ' דר ואבקת שום.
הסר מהחום ולהוסיף את היין הלבן ומיונז.
יוצקים תערובת על העוף והפטריות. למעלה עם שקדים חתוכים וגבינת פרמזן מגוררת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.