רוטב לחם התירס הטוב ביותר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב לחם תירס עוף, רוטב לחם תירס עוף, ו פקאן-רוטב לחם תירס.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וג ' יבלטים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
שלב את הביצה, החלב והשמן; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
חותכים לחם תירס ל-1/2 אינץ'. קוביות; להפריש.
מרק זן, להשליך טפלי עוף. הניחו מרק בצד; מצננים מעט. במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הבצל והפקאן בחמאה עד שהירקות רכים.
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את לחם התירס, הלחם הקוביות, הביצים, התבלינים ומספיק המרק השמור כדי להגיע ללחות הרצויה (בערך 1-1/2 כוסות). שמור את המרק שנותר לשימוש אחר.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 8-10 דקות ארוכות יותר או עד מדחום קורא 160 זָהוּר והחלק העליון משחים קלות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן]()
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת דובדבן וחריקה באולטרה היי-דפינישן; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו בולט במורכבות הקליל והקריר. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.