קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם התירס הטוב ביותר

רוטב לחם התירס הטוב ביותר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב לחם תירס עוף, רוטב לחם תירס עוף, ו פקאן-רוטב לחם תירס.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וג ' יבלטים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
שלב את הביצה, החלב והשמן; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בחום של 400 אטומים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
חותכים לחם תירס ל-1/2 אינץ'. קוביות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
7
מרק זן, להשליך טפלי עוף. הניחו מרק בצד; מצננים מעט. במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הבצל והפקאן בחמאה עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את לחם התירס, הלחם הקוביות, הביצים, התבלינים ומספיק המרק השמור כדי להגיע ללחות הרצויה (בערך 1-1/2 כוסות). שמור את המרק שנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 8-10 דקות ארוכות יותר או עד מדחום קורא 160 זָהוּר והחלק העליון משחים קלות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת דובדבן וחריקה באולטרה היי-דפינישן; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו בולט במורכבות הקליל והקריר. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.