קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם התירס הטוב ביותר

רוטב לחם התירס הטוב ביותר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב לחם תירס עוף, רוטב לחם תירס עוף, ו פקאן-רוטב לחם תירס.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וג ' יבלטים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
שלב את הביצה, החלב והשמן; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים בחום של 400 אטומים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
חותכים לחם תירס ל-1/2 אינץ'. קוביות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
7
מרק זן, להשליך טפלי עוף. הניחו מרק בצד; מצננים מעט. במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הבצל והפקאן בחמאה עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את לחם התירס, הלחם הקוביות, הביצים, התבלינים ומספיק המרק השמור כדי להגיע ללחות הרצויה (בערך 1-1/2 כוסות). שמור את המרק שנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 8-10 דקות ארוכות יותר או עד מדחום קורא 160 זָהוּר והחלק העליון משחים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת דובדבן וחריקה באולטרה היי-דפינישן; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו בולט במורכבות הקליל והקריר. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.