רוטב לחם מיקרוגל
רוטב לחם מיקרוגל דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כפולה, פירורי לחם, ציפורן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד מיקרוגל, מיקרוגל פחמימות נמוך "לחם", ו פודינג לחם אפרסק ומשמש במיקרוגל.
הוראות
מערבבים את החלב, בצל, ציפורן, עלה דפנה, פלפל ומייס בקערה בגודל בינוני למיקרוגל.
מניחים במיקרוגל ומבשלים 2 דקות על גבוה.
הסר, לכסות עם סרט נצמדות ולעמוד במשך 15 דקות, או צמרמורת עד 2 ימים אם milks למכור לפי תאריך מאפשר.
כאשר אתה מוכן לשרת, מסננים את הרוטב, ואז לחזור לקערה.
מוסיפים את פירורי הלחם, מניחים במיקרוגל שוב ומבשלים 3 דקות על גבוה. אם הרוטב הוא קצת גבשושי, להקציף עד חלקה, ואז מערבבים את השמנת, אגוז מוסקט ותיבול. תסיים עם ידית חמאה.